Meteen naar de inhoud

Sponsors

Op de sponsorpagina willen wij bedrijven, instanties of particulieren bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan onze vereniging. dit kan zijn middels een gift in geld of goederen.

Nu denkt u wellicht dat er weinig goede redenen zijn om een scouting groep financieel te sponsoren, maar dan heeft u het mis. De hoofdreden voor het steunen van een sportclub zit vaak in de link tussen beweging en gezondheid voor de jeugd en het ontwikkelen van sociaal emotionele vaardigheden waar u als bedrijf mee geassocieerd wilt worden.

Scouting biedt dat en meer. Uit recent Amerikaans onderzoek is gebleken dat scouts het ver schoppen in het leven. In het Verenigd Koninkrijk is onderzocht dat scouts meer zelfvertrouwen en minder psychische problemen ervaren in hun volwassen leven.

Uiteraard streven wij diezelfde mooie doelen na. Hierbij zetten wij vooral in op spelenderwijs leren en het samen ontwikkelen van vaardigheden die ook buiten scouting hard nodig zijn. Iedere meisje wordt bij ons uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. De kans dat uw toekomstige leidinggevende bij ons nu al de benodigde vaardigheden aan het ontwikkelen is, is heel reëel.

Dit investeren in de jeugd kunnen wij niet zonder hulp. Wij willen u daarom vragen om voor een bescheiden bedrag van € 125,00 onze sponsor te worden.

Wij plaatsen uw banner op onze website, vermelden daarbij dat u ons een warm hart toedraagt en gaan graag met u in gesprek over verdere mogelijkheden of wensen. Binnenkort nemen wij graag telefonisch contact met u op om het een en ander toe te lichten. Mocht u eerder al met ons in contact willen komen, kunt u onze penningmeester Nick Keulen bereiken op 06-14437691.

Met enthousiaste groet, Wiawaha Beverwijk Rudy van der Kolk Voorzitter